Sportul este esential pentru o viata sanatoasa si echilibrata. Pentru a obtine toate beneficiile asociate integrarii acestuia in viata copiilor, una dintre cele mai bune optiuni ar fi sa il duci pe cel mic sau cea mica la baschet. DA! Fetele sunt mai mult decat binevenite!

Antrenamentele de baschet au un impact pozitiv asupra celor mici, indiferent daca vorbim de fete sau baieti. Ideea de baza e urmatoarea: sportul in sine, exercitiile fizice si faptul ca muncesc impreuna pentru un scop comun le schimba perspectiva asupra vietii.

Pe masura ce vin la antrenamente, vei observa ca micutul sau micuta ta are o alta postura, este mai puternic(a), iar nivelul de energie este exact cat trebuie. In lumea in care traim astazi, 24 de ore nu mai ajung nici copiilor pentru toate activitatile din program.

Cum poti face loc antrenamentelor de baschet?

Pana la urma, totul tine de prioritati. Miscarea, si mai important decat atat, miscarea cu un scop predefinit, le va oferi celor mici o intreaga lista de avantaje care ii ajuta pe termen scurt, dar si pe termen lung. Indiferent daca ai sau nu un viitor baschetbalist in familie, orele pe care le va petrece la antrenamente sunt de neinlocuit cand vorbim de o dezvoltare armonioasa.

Alegeti impreuna activitatile care pot face tot ce am scris mai sus. Cand le pui pe toate in balanta iti dai seama ca prea putine pot concura cu baschetul. Da, suntem putin subiectivi, asa ca iti prezintam avantajele practicarii acestui sport. Asa, poti lua o decizie informata in privinta antrenamentelor de baschet pentru copii.

Ce trebuie sa stii despre antrenamentele de baschet?

Baschetul este un sport dur, care ii va face pe cei mici mai puternici, le va creste rezistenta si va oferi un echilibru fantastic – mental și fizic.

Copiii vor invata sa fie atenti la mediul inconjurator, isi vor dezvolta intuitia si vor invata ca prin disciplina si perseverenta, nici un obiectiv nu e de neatins.

Rolul fiecaruia, dar si modul in care colaboreaza cu coechipierii sai sunt doua aspecte esentiale care ii vor fi evidentiate micului jucator de la inceput.

De ce Premium Basketball Sibiu?

Ca antrenori, ne informam, educam si dezvoltam incontinuu, astfel ca respiram, gandim si traim baschet.

Antrenamentele pe care le organizam pentru cei mici sunt construite in jurul nevoilor individuale ale copiilor.

Nu ideea de business, ci baschetul si tot ceea ce inseamna practicarea acestui sport este focusul nostru.

Drept urmare, echipele cu care lucram in cadrul unui antrenament au maxim 20 de jucatori, motivul principal pentru aceasta alegere fiind simplu: ne dorim sa oferim fiecarui micut jucator atentia de care are nevoie. Ori, asta nu e posibil cand se depaseste numarul de copii mentionat mai sus.

Fiecare antrenament este planuit cu grija astfel incat fiecare exercitiu si activitate sa le ofere micutilor beneficii maxime.

Formam echipe noi de fete si baieti!

Dacă cel mic are ?̂???? ? ?̦? ?? ???, adu-l la un ??????????? ?? ???????.

??????? ?̦? ?̂???????? ?? ???? ??? ???!

#educatieprinsport #basketball #premiumbasketballsibiu #acspremium #clubsportiv #happykids #kidstraining #kidsactivities #community #unity #team #teamwork #hardwork #antrenamentebaschet #fun #antrenamentebaschetcopii #basketball

Abonare la newsletter
Fii la curent cu toate noutățile și evenimentele noastre!